Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Φρένα επί τας φρένας


Με τον Χ βγαίναμε 2 μήνες.
Τις προάλλες ήρθε σπίτι μου. Παραγγείλαμε σουβλάκια, είπαμε διάφορες αηδίες που δεν έβγαζαν νόημα, ήπιαμε μπύρες, μας έπιασε νευρικό γέλιο και κάναμε ποιοτικό σεξ.
" Να πηγαίνω σιγά σιγά ", είπε διακριτικά.
Όχι που θα καθότανε. Ποτέ δεν πέρασε τη νύχτα σπίτι μου. Λες και φοβόταν μη χαλάσει αυτή την casual ισορροπία και ξεσηκώσει αεράκι συναισθημάτων, που ίσως αργότερα κατέληγε ή τελείωνε κάπου. Στην πραγματικότητα είχε πάντα δουλειά το πρωί, ή τουλάχιστον έτσι είχε για μένα η κατάσταση και δεν ζήτησα ποτέ κάτι περισσότερο. Ίσως στην αρχή να ήθελα, έφταιγε ο ενθουσιασμός, που σιγά σιγά, φρένο με το φρένο, ξεθώριασε.
Έχω να κοιμηθώ με κάποιον σχεδόν δυο χρόνια και να το εννοώ. Α, και να σημειώσω ότι τον τελευταίο 1 χρόνο μένω μόνη μου. Επίσης έχω χάσει τον οργασμό μου.
Η μαμά λέει πως είμαι μικρή ακόμα. Σίγουρα όλα αυτά θα ξεπεραστούν.
Και όλοι γύρω ερωτεύονται, λένε το πρώτο σ' αγαπώ και αγχώνονται για την αντίδραση του άλλου.
Όχι Χ, δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου, δεν σε αγαπώ και δεν αγχώνομαι για τίποτα όταν είμαστε μαζί. Απλά σε συμπαθώ και μου αρέσεις. Φρένο, μέχρι εκεί. Έτσι κι αλλιώς δεν ενδιαφέρθηκες για κάτι παραπάνω, βολεύτηκες και το είδα ότι βολεύτηκες και βολεύτηκα κι εγώ.
Αυτή η μια φορά την εβδομάδα που θα σε δω είναι υπέροχη. Αλλά μόνο αυτό και σε συγκεκριμένη δόση, υπολογισμένη με μαθηματική ακρίβεια. Φρένο κι εδώ.
Αντιλαμβάνομαι πόσο διαφορετικός είσαι και ξέρω ότι κάποια στιγμή όλο αυτό θα τελειώσει τόσο αδιάφορα, όσο έγινε στην πορεία.
Δεν είναι όλα παθιασμένα και τυλιγμένα σε μαύρη δαντέλα, έτσι ;
Δεν θα σηκωθείς απ' τον καναπέ σου για εμένα, δεν θα γίνεις ο  ήρωας που θα μου φέρει το πρωί μια κούπα ζεστό καφέ.
Κι έτσι τα πράγματα γίνονται χλιαρά, με τη συναίνεση και την ευλογία και των δύο πλευρών.
Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενοχλεί πλέον αυτή η διαπίστωση.
Έχουμε τον εαυτό μας να μας στηρίξει και μπορεί να έχουμε και ένα Χ για σεξ πότε πότε.
Τους εαυτούς μας τους εκπαιδεύουμε, εκπαιδεύουμε τη ζωή μας, τους φίλους μας, την οικογένειά μας, το σκυλί μας, για να μπορούν να μας στηρίξουν.
Πράγματι η φάση με τον Χ τελείωσε, ήταν αμοιβαίο και κανείς δεν επικοινώνησε με τον άλλον.
Μου αρέσει που είμαι μόνη μου τώρα, έτσι κι αλλιώς οι χαλαρές σχέσεις δεν είναι για πολύ.
Τη μία εκείνη φορά την εβδομάδα τώρα την αφιερώνω στον εαυτό μου, κλείνω τηλέφωνα και ίντερνετ και χάνομαι μέσα σε όλα αυτά που με κάνουν χαρούμενη ή πάω το σκύλο βόλτα, για ώρες.

 

Κ.Κ.

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει "ποιοτικό" σεξ εάν δεν κοιμηθείς όλο το βράδυ με τον άλλο cheek to cheek και εάν δεν τον ξυπνήσεις το πρωί γλυκά-γλυκά και με πρωινό σεξ;
    Αν δεν είναι όπως το θέλω καλύτερα να μην κάνω καθόλου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή