Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Fake it till you make it ?


Έρχεται λοιπόν η Χ φουριόζα και λέει " Πάμε για καφέ " και λέω " Όχι, εδώ θα κάτσουμε  ".
Η προστακτική του πάμε για καφέ της Χ σημαίνει ότι είχε πάλι προβλήματα με τη σχέση της και ήταν η ώρα να εκφραστεί λεπτομερώς, φωνάζοντας για εκτόνωση πάνω από έναν καφέ, απέναντί μου, μέσα σε κόσμο. Ξένο κόσμο. Οπότε καλά το χειρίστηκα.
Καταλήξαμε όμως με ένα καφέ στο χέρι και στο πάρκο. Πήρα και το σκύλο μαζί για να μη νιώθω μοναξιά, όσο θα φωνάζει μόνη της. Οπότε καλά το χειρίστηκα.
Το πρόβλημα ήταν το εξής. Η Χ υποκρινόταν οργασμούς καμιά φορά κατά τη διάρκεια του σεξ και ο Ψ το κατάλαβε και τσακωθήκανε. Ωραία.
Εγώ τώρα δηλαδή έπρεπε να διαλέξω στρατόπεδο και να πω " Α, το μαλάκα δε ντρέπεται να θυμώνει μαζί σου, αφού το έκανες για να μη νιώσει άσχημα ". Δεν είχα την κατάλληλη απάντηση.
Είχα τη σωστή απάντηση όμως, που πάλευε να ξεπεταχτεί από το στόμα μου. Παρ'όλα αυτά συγκρατήθηκα γιατί έβλεπα τη φίλη μου αρκετά αναστατωμένη. Από την άλλη όμως δεν ήθελα να περιθάλψω την λάθος αντίληψή που είχε, ότι για να ευχαριστήσεις κάποιον πρέπει να υποκριθείς. Μπορεί να το έκανε για το καλό του, για να μην νιώσει άσχημα, ενώ στην πραγματικότητα κάνει κακό η ίδια στον εαυτό της. Επομένως, δεν αποδέχεται το γεγονός ότι το σεξ μπορεί να μην ήταν τόσο καλό σε εκείνη τη φάση ή ότι για να είναι καλό πρέπει οπωσδήποτε να φτάσουν και οι 2 στο μεγάλο Ω ή προπάντων αν δεν επιβραβεύσει την προσπάθεια, ο Ψ θα απογοητευτεί.
Λεπτό θέμα το κρεβάτι.
Δε θυμάμαι να της απάντησα κάτι τελικά.  Για καλή μου τύχη ο σκύλος μου αποφάσισε να κάνει την ανάγκη του για 2η φορά και είχα ξεμείνει από σακούλες, οπότε το βάλαμε στα πόδια, γιατί πλησίαζε γιαγιά και ήξερα την κατάρα που θα έπεφτε αν έβλεπε το βουναλάκι. Χαριτωμένη σκηνή.
 Αφού έμεινα μόνη μου έφτιαξα ένα τσάι σπέσιαλ και άραξα στο μπαλκόνι.
Αναρωτήθηκα λοιπόν, γιατί υποκρινόμαστε οργασμούς ; κι αν όχι αυτό γιατί υποκρινόμαστε γενικά ότι μας αρέσει κάτι για χάρη ενός ανθρώπου που μας ενδιαφέρει ; Μήπως φοβόμαστε ότι απογοητευτεί μαζί μας και μας απορρίψει ή μήπως δεν μπορούμε να νιώσουμε αρκετά ελεύθεροι μαζί του ;

Κ.Κ.


1 σχόλιο:

  1. H γιατί δε θέλετε να τον στεναχωρήσετε ή γιατί δε θέλετε να νομίζει ότι δεν είστε ερωτευμένες αφού δεν τελειώνετε τόσες φορές (γιατί δεν θα είναι μία... αλλά πολλές για να το θεωρήσουμε θέμα ή πρόβλημα). Ή γιατί ντρέπεστε να του πείτε ότι δεν αφιερώνει χρόνο και σε εσάς, ή γιατί έχετε την ανασφάλεια ότι αν του πείτε ότι δεν είχατε οργασμό θα ρίξει το φταίξιμο σε εσάς άσχετα αν στην προκειμένη φταίει αυτός ή και οι δυο ταυτόχρονα. Αλλά γενικότερα γιατί αυτή η κατάσταση έχει διαρκέσει τόσο πολύ καιρό που θα έρθει η ερώτηση "και τόσο καιρό γιατί δε το λές" και εκεί θα γίνει ο κακός χαμός. Αλλά... κάπου πρέπει να γίνει και η αρχή με ότι συνεπάγεται αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή